Több helyen lángolt a kukoricatarló

Több helyen lángolt a kukoricatarló
© Fotó: Pixabay
Hajdú-Bihar – Nyugodt szombaton vannak túl a hatóságok. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől és a rendőrségtől.

Nyolc hektáros területen a kukoricatarló, ezen kívül fél hektáron bozótos, valamit napraforgó tarló égett le szombaton, Ártánd külterületén. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kaptak riasztást. A tűz a határsáv felé terjedt, a tűzoltók azonban kéziszerszámokkal és két vízsugárral megfékezték lángokat.

Növényi hulladék égett délután Kabán a városi köztemetőnél. A kabai önkéntes és a püspökladányi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre. Az egységek egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

A komádi önkormányzati tűzoltókat szombat este Zsadányba riasztották. Három hektáros területen foltokban a kukoricatarló lángolt. A tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínen tartózkodó traktoros körbetárcsázta a területet, ezzel a tüzet körülhatárolta. A komádi egység pedig egy vízsugárral oltotta el a lángokat.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 3 személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendőrök 13 személyt állítottak elő, köztük 6 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 10 esetben történt.Komádi.
HAON.HU


hirdetés