Lakástűz volt Debrecenben, egy ember súlyosan megégett

Lakástűz volt Debrecenben, egy ember súlyosan megégett
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek – tudtuk meg a rendőrség illetékesétől. Ügyeleti híreink.

A szolgálatot ellátó állomány három személyt fogott el, akik közül egy főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg két főt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök tizenegy személyt állítottak elő, köztük nyolc főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés tizenegy esetben történt.

A katasztrófavédelem illetékese elmondta, kedd reggel Debrecen külterületén, a 4808-as számú úton egy négy méteres faág leszakadt, ezzel a közúti forgalmat veszélyeztette. A debreceni hivatásos tűzoltók a faágat kézi erővel eltávolították az útról.

Egy püspökladányi általános iskola udvarán viharban károsodott fák ágai hasadtak le, és az alattuk játszó gyerekeket veszélyeztették. Kedden reggel a püspökladányi és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók létra és motoros láncfűrész segítségével eltávolították a faágakat. Az eset során nem sérült meg senki.

Ötszáz négyzetméteren kukoricatarló égett tegnap kora délután Hosszúpályi közelében a 4811-es számú úton. A létavértesi önkormányzati tűzoltók kiérkezése előtt a Hajdú Kutató-Mentő önkéntes egység két tagja már a helyszínen tartózkodott és a tűz láttán azonnal megkezdték az oltást kéziszerszámok segítségével. A tűzoltók egy vízsugárral végezték az oltást. Anyagi kár nem keletkezett.

Egy autó lesodródott az útról és a búzaföldön állt meg kedden délután Biharugra közelében. Az esethez a komádi önkormányzati tűzoltók vonultak ki, akik elvégezték a jármű feszültségmentesítését, majd biztonságos helyre vontatták az autót. A műszaki mentés a rendőrség forgalomirányítása mellett zajlott. Az autóban egy ember utazott, ő nem sérült meg.

Lakóházzal összeépített melléképület lángolt teljes terjedelmében tegnap délután Debrecenben, az Új utcában. A helyszínre vonultak a debreceni hivatásos tűzoltók, akik a lángokat és annak továbbterjedését két vízsugárral fékezték meg. A mentőszolgálat egy, az eset során megsérült embert kórházba szállított.

A mentősök tegnap 177 feladatot láttak el. 11 óra 55 perckor a 4-es számú főúton két személygépkocsi ütközött – egyik közülük rendőrautó volt – két könnyű sérültet láttak el, egyikük gyermek volt. 15 óra 51 perckor lakástűz keletkezett Debrecenben, ahonnan egy súlyosan égett sérültet vittek kórházba.Komádi.
HAON.HU


hirdetés