Klímatűz az Egyetem sugárúton

Klímatűz az Egyetem sugárúton
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – Berendezési tárgyak is meggyulladtak miatta, a debreceni tűzoltóknak kellett beavatkoznia. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől, csütörtökről.

Komádi közelében az út menti árokparton ezer négyzetméteres területen égett a száraz avar tegnap délután. A komádi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal a lángokat eloltották.

Egy második emeleti erkélyen a klímaberendezés kültéri része gyulladt ki tegnap délután Debrecenben, az Egyetem sugárúton. A tűz átterjedt az erkéllyel kapcsolatos helyiségbe, ahol a berendezési tárgyak is meggyulladtak. A debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral fojtották el a lángokat, majd a füsttel telítődött épületet átszellőztették nagy-teljesítményű ventilátorral. Az érintet lakásban nem tartózkodott a tűz idején senki, így személyi sérülés sem történt.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Hajdú-Bihar - Két rosszulléthez és több tűzesethez is vonulniuk kellett. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől. Szerda hajnalban egy idős ember rosszul lett negyedik emeleti lakásában a debreceni István úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói gépezetes tolólétrán át az ablakon bejutottak és a s...Komádi.
HAON.HU

További hírek a Magyarország kategóriából


hirdetés