Három baleset is történt a hosszú hétvége első napján

Árokba borult egy autós Hajdúszoboszló és Nádudvar között
Árokba borult egy autós Hajdúszoboszló és Nádudvar között - © Fotó: Matey István
Hajdú-Bihar – Ezek mellett egy debreceni tűzeset is megdolgoztatta a hajdú-bihari tűzoltókat. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Egy személygépkocsi és egy nyerges vontató ütközött tegnap reggel az M3-as autópályán, Görbeháza közelében. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók elvégezték a járművek feszültségmentesítését. A járművekben ketten utaztak, akik a mentőszolgálat tájékoztatása szerint nem sérültek meg.

Árokba borult egy személygépkocsi tegnap reggel Nádudvar közelében, a 3406. számú főúton. A püspökladányi hivatásos tűzoltók elvégezték az autó feszültségmentesítését. Az autóban egy ember utazott. Személyi sérülésről nincs információ.

k10Fotó: Matey István

Rosszul lett, és nem tudott ajtót nyitni egy idős ember tegnap délelőtt Bárándon, a Szabadság utcában. A püspökladányi hivatásos tűzoltók az ingatlan ajtaját külső erővel kinyitották, majd az idős embert átadták a mentőszolgálatnak.

Két személygépkocsi ütközött össze tegnap délelőtt Komádi közelében. Az autókban hárman utaztak, őket a mentőszolgálat kórházba szállította. A berettyóújfalui hivatásos és a komádi önkormányzati tűzoltók elvégezték a járművek feszültségmentesítését, és az olajfolyást megállították. A beavatkozás idején teljes útzár volt érvényben az érintett útszakaszon.

Teljes terjedelmében égett egy családi ház negyven négyzetméteres melléképülete tegnap este Debrecenben, a Bégány utcában. A tűz átterjedt a családi ház tetőszerkezetére is. A debreceni hivatásos tűzoltók négy vízsugár segítségével oltották el a lángokat. A házban egy ember tartózkodott, akit a mentőszolgálat kórházba szállított. Lakosságvédelmi intézkedésre nem került sor.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Debrecen - A ház tulajdonosát a mentők könnyű sérülésekkel kórházba szállították - olvasható a katasztrófavédelem honlapján. Kigyulladt egy melléképület Debrecenben, a Bégány utcában - áll a megyei katasztrófavédelem honlapján. A város hivatásos tűzoltóinak kiérkezésekor a lángok már elérték az é...

Hajdúszoboszló - Nádudvar felől tartott Hajdúszoboszló irányába egy autós szombat reggel, amikor is egy elvétett előzést követően árokba csapódott. A balesetben személyi sérülés nem történt, de jelentős anyagi kár keletkezett. Fotó: Matey István [related-post post_id="4024641"]...Komádi.
HAON.HU


hirdetés