Halálos baleset, tűz hétkezdésként

Hajdú-Bihar – Tűzzel és vízzel is küzdöttek a megyénkbeli életmentők hétfőn.

Egy meghibásodott merülőforró okozott galibát Komádiban, a Mártírok útján lévő családi házban. A hatvan négyzetméteres ingatlan konyhájában az elektromos vízmelegítő és az alatta található papírok gyulladtak meg tegnap délelőtt. A tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Hajdúböszörmény-Bodaszőlőn, a Guhér utcában egy közel ötven négyzetméteres lakóház teljes terjedelmében égett hétfőn délelőtt. A lánglovagok eloltották a tüzet, míg a Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat helyszíni szemlét folytatott. Nem sérült senki, tűz a keletkezési okát vizsgálják.

Hajdúböszörmény - A tűzoltók három vízsugárral oltották el a lángokat. Teljes terjedelmében égett egy körülbelül huszonöt négyzetméter alapterületű családi ház hétfő délben a hajdúböszörményi Guhér utcában. A tűzhöz a debreceni hivatásos tűzoltók és a hajdúböszörményi katasztrófavédelmi őrs hivat...

Csőtörés történt hétfőn kora délután Debrecenben, az Angyalföld téren. A víz az érintett lakást és a folyosót elárasztotta. A tűzoltók a vízcsapot kizárták. A hibát a vízszolgálató szakemberei kijavították, a vízórát cserélték. Az elárasztott lakás tulajdonosa, ideiglenesen rokonokhoz költözött.

A mentők az elmúlt 24 órában 191 feladatot láttak el. Ezek között volt a Debrecen Külsősámsoni úti eset, ahol reggel nyolc órakor két személykocsi ütközött és egy könnyű sérült szorult ellátásra.

Hajdú-Bihar megyében a rendőrök az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyekből egy halálos kimenetelű volt: a másik három könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány négy személyt fogott el, akiket tetten értek. A rendőrök 21 személyt állítottak elő, köztük 14 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 17 esetben történt.Komádi.
HAON.HU


hirdetés