Avar égett Nyíradonyban és Komádiban is

Avar égett Nyíradonyban és Komádiban is
© Fotó: Pixabay
Hajdú-Bihar – Több esethez is riasztották a tűzoltókat, a rendőrök pedig 11 embert állítottak elő. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől és a rendőrségtől.

Húsz méteres fa egyik ága hasadt le tegnap délelőtt a debreceni Mester utcában. A faág a gyalogos és járműforgalmat veszélyeztette. A hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétrán át, motoros láncfűrésszel az ágat eltávolították.

Vasúti sínek mellett háromszáz négyzetméteren az avar égett tegnap délután Nyíradonyban, az Európa téren. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Csatornaparton is az avar égett Komádi közelében, melyet egy arra járó traktoros egy porral oltó készülékkel eloltott. A komádi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral végezték el az utómunkálatokat.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 súlyos és 1 könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 10 személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendőrök 11 személyt állítottak elő, köztük 4 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 8 esetben történt.Komádi.
HAON.HU


hirdetés