Kolbászünnep

Akt.:
Kolbászünnep
Felejthetetlen gasztrokalandok és igényes szórakozás – Békéscsabai Kolbászfesztivál az ALDI támogatásával.

A Csabai Kolbászfesztivál a maga több százezres látogatottságával az idén is megmutatta, hogy a minőségi gasztronómia iránti igényekre érdemes odafigyelni. Valahogy úgy, ahogyan azt a fesztivál kiemelt támogatója, az ALDI teszi.

 

A nagy múltú kolbászfesztivál minden évben az ínyencek ünnepe. Az ország minden szegletéből érkező kolbászrajongók most is különleges ízelítőt kaphattak a hagyományos magyar gasztronómia remekeiből. A kolbászkészítő versenyek résztvevőinek csodáin túl a fesztivál egyik legnépszerűbb helyszíne, az ALDI Lacikonyha sem fukarkodott meglepetésekkel.

 

A falatozó az üzletlánc által forgalmazott, kiváló minőségű alapanyagokból készült ételeket kínált: malacszendvics, betyár lecsó, brassói, debreceni, töltött káposzta, grillezett zöldség és sok más ínyencség várta az éhes fesztiválozókat, akik a finom húsételek mellett az ALDI kiváló minőségű friss pékáruit is megkóstolhatták.

 

A lacikonyha vendégei megbizonyosodhattak róla, hogy az ALDI számtalan kiváló minőségű, hazai készítésű termékével maguk is remek magyar ízeket, tökéletes ételeket tehetnek a családi asztalra, akár minden nap.

 

A fesztivál a felejthetetlen gasztronómiai kalandozásokon, látványos bemutatókon és izgalmas versenyeken túl gazdag zenei programot is kínált. Az ALDI színpadon olyan előadókkal találkozhattak a látogatók, mint a Silver zenekar, Majka és Curtis vagy a Magna Cum Laude.

 

Az ALDI a klasszikus magyar gasztronómia és a nemes ízek mellett örömmel támogat fontos társadalmi ügyeket, célokat is. A tavalyi kezdeményezést folytatva, a cég az idén is vendégül látta a Békés Megyei Szociális, Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat gondozásában élő gyermekeket, akik az esti koncerteken is részt vettek.

 

És hogy az örömből ne csak egy napra jusson, az üzletlánc az ALDI Lacikonyha bevételéből 500 ezer forintot adományozott a térségben kiemelten fontos missziót teljesítő gyermekvédelmi központnak.