Kolbászfesztivál a szomszédban!

Kolbászfesztivál a szomszédban!
A méltán nagy hírű Csabai Kolbászfesztivál a finom, minőségi ételek és az ínyencek ünnepe. A népszerű eseményen az ALDI idén is főtámogatóként vesz rész.

Az ALDI név és az igényes táplálkozás fogalma mára szorosan egymáshoz kapcsolódnak. Természetes, hogy október 22. és 25. között az üzletlánc ismét a magyar gasztronómia egyik nagy múltú rendezvényének kiemelt támogatójaként jelenik meg.

 

A tavaly nagy sikert aratott ALDI Lacikonyha az idén is kinyit. Olyan különlegességeket lehet majd megkóstolni náluk, mint a malacszendvics, vagy a betyár lecsó, de természetesen nem maradhat el a klasszikus véres- és májas hurka, vagy a töltött káposzta sem. Remek húsos finomságok, amelyek méltán számíthatnak a minőségi ételek iránt érdeklődő közönség érdeklődésére. Főszerepben a cég saját termékei például csabai kolbászkülönlegességek, minőségi pékáruk, savanyúságok – finomságok, amelyek az ország összes ALDI üzletében is nagy népszerűségnek örvendenek.

 

Az üzletlánc kiemelt figyelmet fordít arra, hogy kínálatában sokféle kiváló magyar alapanyag és késztermék szerepeljen, hogy a magyar háziasszonyok akár mindennap, olcsón és jó minőségben készíthessék el a család kedvenc ételeit.

 

Csabai Kolbászfesztivál nem is lenne igazi fesztivál a hagyományos versenyek nélkül. Ifjúsági gyúróverseny, kolbászkészítő versenyek, töltöttkáposzta-főző verseny – az érdeklődés óriási, minden versenyszámban rengetegen indulnak. A legnagyobb küzdelem a kolbászkészítő versenyen várható, hisz erre a megmérettetésre több mint 600 csapat nevezett be.

 

Ahogy tavaly, az ALDI az idén sem feledkezik meg a jótékonyságról. Az ALDI Lacikonyha bevételéből 500 000 forintot ajánl fel aBékés Megyei Szociális, Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálatnak, és az intézményben lakó gyermekeket a rendezvényen is vendégül látja.

 

A különleges gasztronómiai élmények mellé színvonalas szórakozás dukál. Október 24-én az ALDI Színpadon egész nap játszik a Silver zenekar, este 8-tól Majka és Curtis, 10-től pedig a Magna Cum Laude forrósítja fel a hangulatot. Az csabai kolbászfesztivált, ezt a nagy múltú és hamisítatlanul magyar kolbászünnepet nem szabad kihagyni!