HAON Sziréna

2018.04.21. 08:25

Csúnya karambol és liftbe szorult ember - Pénteken sem unatkoztak a tűzoltók

Hajdú-Bihar - Nádas és kuka lángolt, de két balesethez is vonulniuk kellett. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Hajdú-Bihar - Nádas és kuka lángolt, de két balesethez is vonulniuk kellett. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Kétezer négyzetméteren a nádas égett tegnap délelőtt Kabán, az Aranyosi utcában. A püspökladányi hivatásos tűzoltó mellett a kabai önkéntes tűzoltók is a helyszínre vonultak, akik a tüzet kéziszerszámok segítségével oltották el.

Hajdúböszörményben, a Korpona utcában egy hulladéktároló belső faborítása gyulladt ki. Péntek délben riasztották a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltókat, akik kiérkezésére már csak parázslott a tűz, ezt egy vízsugárral megszüntették.

Két személygépkocsi ütközött össze tegnap délután Hajdúnánáson, a Magyari utca és Nyíregyházi utca kereszteződésében. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók elvégezték a járművek feszültségmentesítését. A mentőszolgálat egy embert kivizsgálásra kórházba szállított.

Debrecenben, az Egyletkert utcában ötszáz négyzetméteren égett a száraz avar, a debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet. Bocskaikertbe is riasztották őket, ott háromszáz négyzetméteren lángolt az avar. A debreceni egység kéziszerszámokkal avatkozott be.

A Derecske és Földes közötti területen az árokpart égett száz négyzetméteren. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a területet.

Debrecenben, a Határ úton két kisteherautó ütközött össze, tegnap délután. A helyi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket és áramtalanították azokat. A mentőszolgálat egy embert kórházba szállított. Jelentős anyagi kár keletkezett az autókban.

Péntek délután kukatűzhöz riasztották a balmazújvárosi önkormányzati tűzoltókat. Az egység egy vízsugárral oltotta el a lángokat a Debreceni utcában.

Debrecenben, az István úton egy emeletes ház nyolcadik emeletén a liftbe szorult egy ember tegnap késő este. A debreceni hivatásos tűzoltók liftkulcs segítségével kiszabadították a bajbajutottat, aki nem sérült meg az eset során.

- Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -


[related-post post_id="3835214"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!