Kóbor János szerette a lengyel Gyöngyhajú lányt

Akt.:
Kóbor János
Kóbor János - © Fotó: Molnár Péter
Budapest – A lengyel Sztárban sztár műsorban az egyik fellépő az Omega örök slágerét vitte a színpadra, az előadás pedig Kóbor János figyelmét sem kerülte el.

Antek Smykiewicz nagy sikert aratott a produkcióval, de nemcsak a lengyel közönséget, hanem magát az eredeti előadót, az Omega frontemberét és dalszövegíróját, Kóbor Jánost is meggyőzte. A magyar énekes elismerő szavakkal illette a külföldi előadó teljesítményét, miután lengyel rajongói átküldték neki a felvételt az adásról:

Jópofa volt, szóval semmilyen rossz érzésem nincs ezzel kapcsolatban. Nem is vagyok benne biztos, hogy ehhez kéne különösebb engedély. Ezt nekünk úgy kell felfognunk, mint egy újabb visszaigazolás arról, hogy valamit jól csinálunk.”

– mondta Kóbor János a TV2 Mokka című műsorának vendégeként.

Az adás itt megtekinthető:


A tavalyi Campus Fesztiválon
Debrecen - Először tartja kongresszusát a Magyar Fesztivál Szövetség Debrecenben; szerdán és csütörtökön a több mint 200 tagot tömörítő szervezet képviselői a Kölcsey Központban tanácskoznak. Márta István, a szövetség elnöke a Naplónak elmondta: 250-300 lehet évente azon minőségi programok száma az ...

Ivan & The Parazol
Budapest - Az Ivan & The Parazol lesz a világhírű brit hard rock csapat, a Whitesnake előzenekara június 25-én a fővárosi Barba Negra Trackben - közölte a szervező Live Nation szerdán az MTI-vel. Az áprilisban nyugat-európai klubturnéra induló Ivan & The Parazol negyedik lemeze, az Exot...