Kobold Tamásék honlapja

Honlapbemutatóra invitálta a sajtót a Pártoktól Független Miskolciak Egyesülete.

Dr. Borbára János, az FME egyik aktivistája, az önkormányzati választásokra készülő egyesület kampányfőnöke és Kobold Tamás, Miskolc volt polgármestere, önkormányzati képviselő, az egyesület elnöke fogadta az újságírókat a Pátria-ház-beli irodában. (Amely iroda dr. Borbára János céges irodája, ám a következő hónapokban az egyesületet szolgálja, benne a munkaügyi központtól kért alkalmazottal.) 

Független Újság 

A tájékoztatón bemutatták azt a honlapot (www.gondolkodunk.hu), amely az egyik kapcsolat az érdeklődőkkel. (A gondolkodunk az egyesület jelmondatában így szerepel, Rodin Gondolkodójának stilizált grafikája mellett: Gondolkodunk, tehát leszünk.)

Elhangzott: újságot is kiadnak majd, a Független Újság első száma február közepén jelenik meg. Az egyesület szeptemberben alakult meg, akkor 37 tagja volt, most 65 van. Minden választókerületben fognak képviselőjelöltet állítani, és az se titok, hogy a célok között van Kobold Tamás újbóli polgármesterségének elérése.

A sajtótájékoztatón meghallgathattuk azt a megzenésített, ironikus verset – a Miskolci balladát –, amelyet Borbára János írt, és amely természetesen a honlapról is meghallgatható.

Sz.G.