Klasszisok a debreceni medencében

Klasszisok a debreceni medencében
© Fotó: HBN
Debrecen – A sztárokkal teletűzdelt OSC Újbuda ellen száll harcba szombaton a DVSE.

Akár még a végső győzelemre is esélyes A-Híd OSC Újbuda látogat a férfi vízilabda OB I. 17. fordulójában a Debreceni Sportuszodába szombaton 18 órától. A tabella harmadik helyén álló OSC-ben pólózik többek között Bátori Bence, Decker Ádám, vagy épp Gór-Nagy Miklós, a gárda eddigi tizenöt meccséből tizenhármat megnyert. Mások mellett a Debrecent is legyűrték dr. Vincze Tamás tanítványai, októberben 16–6-ra múlták felül a hajdúságiakat. A legutóbbi körben, szerdán szoros derbin, 9–8-ra győzte le az FTC-t az Újbuda, a DVSE ellenben nem játszott, mivel a Pécs elleni összecsapásukat február 12-re halasztották.

Jó hangulatban

Ugyan a vendégek a találkozó esélyesei, de amint azt Tóth Péter, a DVSE játékosa elárulta, bíznak egy jó eredményben. – Nagyváradon jártunk a héten, ahol egy nap leforgása alatt három nagyon kemény mérkőzést vívtunk. Fárasztó volt ugyan, viszont jól sikerült. Ezzel hangoltunk az előttünk álló nagy feladatra. Ellenfelünk egy jól összerakott csapat, klasszisok sora van náluk. Persze tudjuk, hogy ők az esélyesebbek, ennek ellenére bízunk egy jó eredményben. Ezzel együtt számunkra most fontosabb a jövő heti Pécs elleni meccs. Kuncz Tamás hiányozni fog, akinek sérült a bal válla, illetve többen is betegeskedtek – mondta el Tóth Péter.

A debreceniek kedden csapatösszetartáson vettek részt, egy jó hangulatú disznóvágáson töltődhettek fel a pólósok. – Remek volt az a nap, egy ilyen esemény meghozza mindenki kedvét, feltöltődve várhatjuk a folytatást – fogalmazott a vízilabdás, aki sok más társával együtt nyáron érkezett a DVSE-hez, és mint mondja, jól érzi magát a csapatban, és örül, hogy egyre inkább kezdenek összekovácsolódni.

HBN