Kizárta nejét a saját profiljából, rendőrségi ügy lett a vége

Kizárta nejét a saját profiljából, rendőrségi ügy lett a vége
© Illusztráció: Getty Images
Debrecen – A debreceni rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, aki felesége után kémkedett.

Egy nő tett feljelentést a Debreceni Rendőrkapitányságon május 9-én délután fél kettőkor azért, mert válófélben lévő férje egy nappal korábban elvette tőle mobiltelefonját és jogosulatlanul üzeneteket küldött a nevében az egyik közösségi oldalon ismerőseinek. A férfi megváltoztatta a nő profiljához tartozó jelszavát is, hogy ő ne tudjon hozzáférni ahhoz. A rendőrök a férfit debreceni otthonában igazoltatták és bűncselekmény gyanúja miatt előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a 38 éves S. Józsefet, aki elmondta, hogy azt akarta megnézni, felesége kivel tartja a kapcsolatot a közösségi oldalon.

A Debreceni Rendőrkapitányság a férfi ellen információs rendszer vagy adat megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyása mellett – folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Az elmúlt 24 óra intézkedései

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 12 személyt fogott el, akik közül 4 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 8 főt pedig az ellenük érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 31 személyt állítottak elő, köztük 19 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 15 esetben történt.