Kíváncsiak voltunk, mit csinálnak a debreceniek a hosszú hétvégéken

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
Debrecen – A hosszú hétvége mindig nagy áldás, kisebb vakációt jelent a megfáradt dolgozók és diákok számára. Arról kérdezősködtünk Debrecenben, hogy lehetőségeihez és pénztárcájához mérten ki hogyan tölti ezeket az értékes szabad napokat.

– Legtöbbször Bécsbe megyünk, ha egy kicsit hosszabb a hétvége. Szeretem azt a várost, és sok mindent vásárolok is, ami sokkal jobb minőségű, mint itthon, akkor is, ha ugyanaz a márkajelzés van a csomagoláson – mutatott rá Seres Zoltán.

Seres Zoltán Seres Zoltán ©

Gyakorta dolgozik a hétvégéken Földesi Gábor, de ha van egy kis ideje, akkor Kishutára szokott elutazni. Az ottani környezet az, ami igazán kikapcsolja.

Földesi Gábor Földesi Gábor ©

– Ha sok az időm, és a barátaimnak sem hiányzom nagyon, akkor a Pest környéki rokonokat szoktam meglátogatni – fogalmazott Koncz Fruzsina.

Koncz Fruzsina Koncz Fruzsina ©

– Ha van rá pénzem, akkor megyek, de ehhez nem feltétlenül kell hosszú hétvége. Nincs kedvenc helyem, mindig változik, hogy hová utazunk – mondta Szilágyi Ádám.

Szilágyi Ádám Szilágyi Ádám ©

– A hosszú hétvégék inkább Hajdúszoboszlóról szólnak, de gyakran megyek versenyekre, amiket előszeretettel tesznek ezekre a hétvégékre – hallhattuk Gajdos Attilától.

Gajdos Attila Gajdos Attila ©

– Időtől, pénztől függ, de szívesen kirándulunk. Egyik kedvencünk Eger és a vár környéke. Mivel kicsik is vannak a családban, nem mindig működik az ott alvás, így inkább csak egy napra utazunk el – mondta Tóth Zoltán.

Tóth Zoltán Tóth Zoltán ©

HBN | Fotó: Molnár Péter