Kiütéssel búcsúztatták az évet az újfaluiak

Kiütéssel búcsúztatták az évet az újfaluiak
© Fotó: Derencsényi István
Berettyóújfalu – Megvívta idei utolsó mérkőzését az MVFC-Berettyóújfalu: az Aramis SE csapatát fogadta Turzó József alakulata a férfi futsal NB I. 12. fordulójában.

Egyértelműen a Mezei-Vill volt a találkozó esélyese, ráadásul az is motiválta a hajdú-bihariakat, hogy ősszel csak 3-3-as döntetlent értek el Budaörsön. Tökéletesen sikerült a visszavágás, hiszen ezúttal egy pillanatig sem forgott veszélyben az újfaluiak sikere, akik végül 8-1-es győzelmet arattak.

Dávid Richárd kezdte meg a gólgyártást a 8. percben, és nem is aprózta el, annyira belejött, hogy triplájával a 16. minutumban már 3-0-ra vezetett az MVFC.

A szünet után a csapatkapitány Trencsényi János növelte az előnyt, majd Rábl János is betalált. Ám itt még közel sem volt vége, az Újfalu nyári igazolása, Klochko Dmytro is mesterhármasig jutott. A vendégektől csupán egy szépítő gólra futotta, 8-1 lett a vége.

A Mezei-Vill 12 kört követően a negyedik a tabellán, 23 pontot gyűjtöttek Turzó mester tanítványai, akik számára következik a jól megérdemelt téli pihenő, ami nem lesz hosszú, január 11-én Dunaújvárosban folytatják a küzdelmeket az újfaluiak.

HBN


MVFC-Berettyóújfalu-Aramis SE 8-1 (3-0)

Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok vezette: Futó T.

MVFC: Tihanyi Cs. – Trencsényi J., Rábl J., Gál I., Dávid R. Csere: Mezei D., Nagy I., Klochko D., Szabó P., Nagy I., Stanic S., Vulovic D., Harmati T., Sánta J. Vezetőedző: Turzó József

Aramis: Soós A. – Szeghy Sz., Frank T., Safar I., Roni. Csere: Boznánszky G., Csopaki I., Boldizsár M., Korozmán K., Pap Zs., Farsang B., Ábel P., Jovánczai Z. Vezetőedző: Frank Tamás

Gól: Dávid R. (8., 9., 16.) Trencsényi J. (26.), Rábl J. (29.), Klochko D. (30., 33., 39.), illetve Pap Zs. (38.)

Kiállítva: Ábel P. (29.)
További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek