Kitüntették korábbi kollégánkat, „Cegát”

Akt.:
A nívódíjjal kitüntetett Vobeczky Zoltán, az M4 Sport olimpiáért felelős szerkesztője és Lódi Renáta, az MTI/MTVA Sportszerkesztőségének szerkesztő-újságírója, valamint a Média Oklevél elismeréssel kitüntetett Czeglédi Zsolt, az MTI/MTVA fotóriportere (b-j) a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) Média- és a Nők Sportjáért díjátadó ünnepségén a fővárosi MOM Kulturális Központban 2017. március 14-én.
A nívódíjjal kitüntetett Vobeczky Zoltán, az M4 Sport olimpiáért felelős szerkesztője és Lódi Renáta, az MTI/MTVA Sportszerkesztőségének szerkesztő-újságírója, valamint a Média Oklevél elismeréssel kitüntetett Czeglédi Zsolt, az MTI/MTVA fotóriportere (b-j) a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) Média- és a Nők Sportjáért díjátadó ünnepségén a fővárosi MOM Kulturális Központban 2017. március 14-én. - © MTI Fotó: Illyés Tibor
Debrecen – Nívódíjjal tüntették ki lapunk korábbi munkatársát, Czeglédi Zsoltot, aki jelenleg az MTI/MTVA fotóriportere. „Cega” a Magyar Olimpiai Bizottság Média- és a Nők Sportjáért díjátadó ünnepségén a fővárosi MOM Kulturális Központban vehette át a Média Oklevelet.