Kitüntetés környezetvédelemért

Budapest – A környezetvédelmi világnap – június 5-e – alkalmából dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter Környezetünkért Díjjal tüntette ki Kórós Csabát, a Tiszántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség igazgató-helyettesét a környezetvédelem, különösen a levegőtisztaság- és zajvédelem, valamint az oktatás, nevelés területén végzett kiemelkedő vezetői és szakmai munkájáért.

Környezetünkért Emlékplakettet kapott dr. Juhász Csaba, a Debreceni Egyetem Víz- és Környezetgazdálkodási Tanszéke egyetemi docense a vízgazdálkodás, a táj- és környezetgazdálkodás, a környezetvédelem fejlesztése érdekében végzett munkája, oktatói tevékenysége elismeréseként.

A miniszter elismerő oklevéllel tüntette ki Handari Zoltánt, a Tiszántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség környezetbiztonsági és kármentesítési osztálya vezetőjét a környezetvédelem, különösen a felszín alatti vizek védelme érdekében végzett kiemelkedő munkájáért, illetve Pataki Ferencet, a felügyelőség hatósági ellenőrzési és felügyeleti osztályának vezetőjét a környezetvédelem, különösen a hulladékgazdálkodás terén kifejtett szakmai és vezetői munkájáért.

Az elismeréseket dr. Illés Zoltán, a vidékfejlesztési Minisztérium környezetvédelmi államtitkára adta át. HBN