Magyarország

2008.04.23. 12:02

Drogfutárt buktattak le a rendőrök - Moldáviába szállított volna

<p>Moldáviába szállította volna a nála megtalált nagy mennyiségű kábítószert az érdi férfi, akit még április 12-én fogtak el a fővárosi rendőrök - közölte szerdán a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK). Az elfogott 56 éves férfi azt mondta, külföldiek bízták meg, hogy szállítsa a drogot külföldre.<BR /></p>

A rendőrök biztosra mentek, a férfi kocsiját korábban beszerzett információk alapján állították meg Zuglóban, a Hungária körúton, a Salgótarjáni utcánál. Az autóból 2000 darab extasy tabletta, körülbelül 400 gramm amfetamin és körülbelül 100 gramm marihuána került elő.

Az érdi férfi lakását is átkutatták és ott még 100 darab extasyt találtak. A drogfutár bevallotta, hogy általa nem ismert külföldiek bízták meg, hogy a drogot vigye Moldáviába. A férfi azóta előzetes letartóztatásba került és kábítószerrel való visszaélés miatt eljárás indult ellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!