Kisvárda Master Good – Önbizalmat erősíti győzelem

Rados Protics (jobbra) is megküzdött az ukrán csapat játékosaival
Rados Protics (jobbra) is megküzdött az ukrán csapat játékosaival - © Fotó: kisvardafc.hu
Kisvárda – A felkészülési időszakban először nyert meccset a Kisvárda Master Good NB II-es futballcsapata, amely Törökországban győzte le az ukrán élvonal harmadik helyezettjét.

A győzelem márpedig mindig jól jön. Mert lehet arról beszélni, hogy a felkészülési időszakban nem számít az eredmény, egy-egy siker erősíti az önbizalmat és visszajelzésnek sem volt rossz. Erről beszélt Lucas Bertucci, a Törökországban edzőtáborozó Kisvárda Master Good NB II-es legénységének csapatkapitánya, aki győztes gólt szerzett az ukrán Vorlszka Poltava elleni szombat délelőtti edzőmeccsen

– Vártam már magamtól a gólt, ami akkor is jól jön, ha nem tétmérkőzésen szerzi az ember – mondta Lucas Bertucci, aki a csapat őszi nagy meneteléséből ugyan góllal nem tudta kivenni a részét, de bizonyította, hogy mindig lehet rá számítani.. – Az önbizalmat erősítik az ilyen megmozdulások és már a győzelem is ránk fért.

Lucas ugyanis nem akármilyen gólt lőtt az ukrán bajnokságban a Sahtar Doneck és a Dinamo Kijev mögött harmadik helyen álló csapat kapujába. Rados Protics a Matija Misictől kapott labdát remekül adta balról középre, ott Horváth Zoltán visszagurította, a brazil-magyar játékos pedig 17 méterről a jobb felső sarokba zúdította. Ezzel nyert a Várda a paprikás jelenektől sem mentes mérkőzésen.

Ezt a mérkőzést a csapat fő bázisától, Larától mintegy 40 kilométerre, Sidibén játszották, a kora esti összecsapáson a várdaiak ideiglenes otthonában kerül sor a román másodosztályú Nagyszeben ellen.

Edzőmeccs

Kisvárda Master Good–Vorlszka Poltava (ukrán) 1–0 (1–0)

Kisvárda: Zöldesi – Vári B., Izing, Jánvári (Szőr) – Lucas – Melnik, Oltean, Misic (Kovácsréti), Protics – Horváth Z. (Soós), Ilics

Gól: LucasTovábbi hírek a Sport kategóriából

Sporthírek