Kisvárda Master Good – A brazil focisták is beálltak a sorba

Akt.:
A brazil játékosok (balról): Jefferson Sassá, Felipe Ventura és Anderson Pico
A brazil játékosok (balról): Jefferson Sassá, Felipe Ventura és Anderson Pico - © Fotó: Tudósítónktól
Kisvárda – Kisvárdán a távozók is együtt edzettek az NB I.-es rajtra készülő csapat tagjaival.


Immár hét új szerződtetett idegenlégiós készül az NB I.-es rajtra hangolódó kisvárdai futballcsapatnál.

A már az első edzéstől kezdve jelenlévő ukrán Roman Karaszjuk és Anton Sinder, valamint a szerb Vuk Mitosevics után szerdán a grúz Temur Parcvanija és a három brazil futballista – a támadó Jefferson Sassá, a kapus Felipe Ventura és a védő Anderson Pico – is bekapcsolódott az edzésmunkába.

A szerdai foglalkozáson részt vettek azok a játékosok is, akiknek június 30-án lejár a megállapodásuk, de nem hosszabbítanak velük, ilyen státuszban van Molnár-Farkas Tamás, Heffler Norbert, Papucsek Barna, Sergiu Oltean és Lukács Rajmond, illetve edzett Oláh Gergő és Vári Barnabás is, akikkel tárgyalásokat folytatnak a szerződés meghosszabbításáról. Vermes Krisztián bejelentette visszavonulását, a sérült Délczeg Gergely pedig Kisvárdán kezdi meg a műtét utáni rehabilitációját, neki a szerződése ugyancsak lejár a hónap végén.

Gyógytorna és futóedzés

A bajnoki hajrában fáradásos talpcsonttörést szenvedett Gosztonyi András szerdán járt kontrollon, amely jó eredményt hozott: a csont rendesen összeforrt, így a támadó a gyógytorna mellett megkezdheti a futóedzéseket is.

KM