Kisteherautó motortere égett Komádiban

Kisteherautó motortere égett Komádiban
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – Debrecenben tetőtűzhöz, Hajdúszoboszlónál balesethez vonultak a hajdú-bihari tűzoltók pénteken. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Két személyautó ütközött össze tegnap hajnalban a 4-es számú főúton, Hajdúszoboszló közelében. A hajdúszoboszlói és debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik az autók átvizsgálása után egy sérültet feszítővágó berendezéssel szabadítottak ki. A műszaki mentés a rendőrség teljes útzára mellett zajlott.

Péntek délelőtt kisteherautó motortere gyulladt ki Komádiban, a Dózsa György utcában. A komádi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet és egy vízsugárral eloltották a tüzet.

Délután egy családi ház tetőszerkezete égett a debreceni Vértesi utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói egy vízsugárral oltották el a lángokat. A ház lakója ideiglenesen rokonokhoz költözött.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Debrecen - Az első hírek szerint senki sem sérült meg - írja honlapján a megyei katasztrófavédelem. A debreceni Vértesi utcában egy háromszintes, mintegy ötven négyzetméter alapterületű családi ház tetőszerkezete gyulladt ki, a tűzoltók eloltották a tüzet - adta hírül a Hajdú-Bihar Megyei Kataszt...

Debrecen - Péntek délután 16 óra 15 perc körül egy román honosságú autóbusz a Nyíl utca felől az Árpád tér felé haladt. A Nyíl utca 50. körül a buszhoz kapcsolt utánfutó, amelyen az utasok csomagjait szállították, elszabadult, mert a vonóhorog eltört. A leszakadó utánfutó nekiütközött egy parkoló...