Kiss Ramónát hírbe hozták

Kiss Ramónát hírbe hozták
Kiss Ramónát egyik legjobb barátnőjének pasijával hozták hírbe.

Figyelemre méltó, hogy ezúttal a konkurens csatorna Jóban Rosszban című sorozatának egyik sztárjával került terítékre. A Barátok közt sztárja szerint azonban semmi alapja nincs a pletykáknak, és így látja ezt Ungár Anikó, a szóban forgó fiatalember édesanyja is – írja a Stop.hu.

Kiss Ramóna kínos helyzetbe került, miután egy múlt heti partin jócskán belefeledkezett a táncba, amiben partnere a konkurens csatorna sorozatának sztárja, Baronits Gábor volt. A fiatalok alig félreérthető testbeszéddel viszonyultak egymáshoz, dacára annak, hogy mindkettejük párkapcsolatban él. A történet pikantériája, hogy Gábor barátnőjével igen jó viszonyban van Kiss Ramóna is. A fiatal színésznő szerint azonban pusztán egy sajtó által felfújt lufi az egész, és továbbra is boldog párkapcsolatban él a focista Tóth Norberttel.

“Öt éve vagyunk együtt Norbival. Soha nem került szóba köztünk a szakítás, annak ellenére, hogy erről évente születnek pletykák. Ez a történet alaposan fel lett fújva. Gáborral egy társaságba járunk, mi több, az ő barátnője az én egyik legjobb barátom. Az a baj, hogy velünk kapcsolatban a negatívumokat mindig előbb veszik észre, mint a jó dolgokat. Szerencsére a párommal mindketten úgy gondoljuk, hogy egy ötéves kapcsolat nem mehet rá ezekre a médialufikra” – kommentálta a Napi Ásznak a pletykákat a Barátok közt Zsófija.

Forrás és folytatás: stop.hu