Kisebb robbanás történt Tégláson

Akt.:
Kisebb robbanás történt Tégláson
© Fotó: katasztrófavédelem
Hajdú-Bihar – Gázpalackból kiáramló gáz és égő gyertyák találkozása okozott balesetet. Ügyeleti hírek szerdáról.

Kisebb robbanást idézett elő egy gázpalackból kiáramló gáz Tégláson, a Kossuth Lajos utcában tegnap délután. A nyári konyhában tartott palack nyitva volt, közelében gyertyák égtek. A kiáramló gáz belobbant, melytől a ház födémje megrepedt. Elsőként a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók vonultak oda, akik az épületet átvizsgálták. A helyszíni szemlét a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat folytatta le. Szerencsére senki nem sérült meg.

Elfogott és őrizetbe vett három férfit a Debreceni Rendőrkapitányság 25-én 18 óra 20 perckor, 20 órakor és 26-án 1 óra 10 perckor. Az első elfogott hajdúsámsoni, a második létavértesi, a harmadik tiszaújvárosi férfi volt. Az elsővel és a másodikkal szemben a Debreceni Járásbíróság, a harmadikkal szemben a Szegedi Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot.

Szabálysértési őrizetbe vett a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság egy 42 éves bocskaikerti férfit, akit korábban a Debreceni Járásbíróság a járművezetéstől eltiltott. A férfi soha nem rendelkezett vezetői engedéllyel.

Lopás vétség elkövetésének alapos gyanúja miatt vett őrizetbe egy 46 éves hajdúdorogi férfit a Hajdúnánási Rendőrkapitányság.

A balmazújvárosi rendőrök pedig szabálysértési őrizetbe vettek két egyeki férfit, akik fát loptak.

A mentők sem unatkoztak

Gyalogost gázolt egy személyautó szerda este 6 óra körül Debrecenben, a Tőzsér utcán. Az elütött könnyű sérüléseket szenvedett.

Sikeresen újraélesztettek egy beteget a mentősök a megyeszékhelyen, ugyancsak tegnap este 6 körül. Délután kettőkor két biciklis ütközött az Egyetem téren, egyikük könnyebben megsérült.

HBN