Kisebb balesetek, tüzek a hosszú hétvégén

Kisebb balesetek, tüzek a hosszú hétvégén
© Illusztráció: HBN archív
Hajdú-Bihar – Volt, akinek lopás miatt gyűlt meg a baja a rendőrökkel.

Kevés komolyabb balesethez riasztották a mentőket és a tűzoltókat a hosszú hétvége alkalmával. Mint megtudtuk, Hajdúnánáson, a Dorogi úton gyalogost sodort el személyautó, előbbi könnyebben sérült. Hajdúhadházon a Pallagi utcán – szintén szombaton – a reggeli órákban garázs gyulladt ki: az épületben lévő gázpalackot és az ott parkoló autót a tulajdonos idejében kivitte, így a tűz nem veszélyeztette a mellette álló lakóházat, s nem is sérült meg senki.

Vasárnap reggel Hajdúszoboszlón személygépkocsi szaladt oszlopnak, ketten könnyebben megsérültek. Délután Nádudvaron lángok csaptak fel: a Rákóczi Ferenc utcán egy melléképületben ütött ki tűz, ám a püspökladányi tűzoltóknak viszonylag hamar sikerült eloltaniuk azt.

A rendőrség közlése szerint egy 62 éves férfi ellen szabálysértési eljárás indult, miután lopáson kapták egy kabai boltban, amint szeszes italt rejt a kabátjába.

Hajdúsámsonban egy biciklit toló fiatalemberre figyeltek fel a rendőrök, akik jól sejtették, hogy a kerékpárral nincs minden rendben. Az igazoltatás és a kérdések során kiderült, hogy a 24 éves férfi egy helyi vendéglátóhely elől tulajdonította el a kerékpárt. A gyanúsítottak mindkét esetben gyorsított eljárással 72 órán belül bíróság elé kerülnek.

HBN
hirdetés