Kisállat szépségverseny: megvannak a győztesek!

Akt.:
Kisállat szépségverseny: megvannak a győztesek!
Debrecen – Huszonháromezer szavazaton „osztozott” 309 versenyző.

Hatalmas érdeklődés mellett zajlott a Napló kisállat szépségversenye lapunk Facebook-oldalán. A megmérettetésre négy kategóriában összesen 309 fotóval neveztek olvasóink a megye szinte minden településéről, az érdeklődők pedig összesen 23 ezer 196 „lájkot” adtak le voks gyanánt.

A jelmezes kutya kategóriában a legtöbb „tetsziket” Fannika, a debrecen-józsai Ferencziné Sárosi Anita kutyusa zsebelte be, szám szerint 162-t, ami egy teljes körű kutyakozmetikai kezelést ér a négylábúnak az E-Pet díszállat kereskedés jóvoltából.

Fannika Fannika ©

A második legnépszerűbb kategória az egyéb állat volt, melybe sziámi harcos hallal, lámával, nyúllal, sünikkel is neveztek. Végül a pálmát Kiss Imre hajdúböszörményi olvasónk Brachypelma Smithije, azaz mexikói vöröstérdű tarantulája vitte el 958 szavazattal.

A nyertes pók A nyertes pók ©

Macska kategóriában közel félszáz indulóból a megtévesztő nevű Nyuszika győzedelmeskedett 440 lájkkal, Marjai Szilvia böszörményi nevezőnk örömére.

Nyuszika Nyuszika ©

A legnépszerűbb kategória több mint 200 nevezővel a kutya volt, melyet nagy fölénnyel és 1179 vokssal nyert a darvasi Tokai Lilla kutyusa, Bendegúz. E három kategória győztesei egyenként 15 ezer forintos vásárlási utalványokkal lettek gazdagabbak, melyet az E-Pet üzletében vásárolhatnak le.

Bendegúz Bendegúz ©

HBN-SZFÁ
hirdetés