nincs visszaút

2020.05.08. 10:30

Úgy tűnik, elválnak a Barca és Rakitic útjai

Véglegesnek tekinthető a szakítás a klub és horvát középpályása között a spanyol futballbajnok ügyeiben bennfentesnek számító katalán Sport című lap szerint.

Ivan Rakitic of Barcelona gives instructions to his teammates during the UEFA Champions League Round of 16 match between Napoli and Barcelona at Stadio San Paolo, Naples, Italy on 25 February 2020. (Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto)

Forrás: AFP / NurPhoto

Fotó: Giuseppe Maffia

„Ha a Barca és Rakitic közötti történet jó véget ér, az csodaszámba megy” – fogalmazott az újság a lehetséges folytatást illetően.

A nemzeti válogatottal világbajnoki ezüstérmes játékos és klubja a Sport szerint nem tudott dűlőre jutni a közös jövőről, és

Rakitic immár távozni akar, méghozzá előző La Liga-csapatához, a Sevillához.

Az irányító középpályás, aki 2007 óta 106 alkalommal játszott a horvát válogatottban,

2014 júniusában szerződött a Barcelonához, amelyben 190 alkalommal szerepelt és 24-szer volt eredményes.

Sokáig alapembernek számított, ám Ernesto Valverdénél egyre inkább háttérbe szorult, és az új vezetőedző, Quiquie Setién is már inkább csereként vette számításba a 32 éves Rakiticet, akinek szerződése 2021. június 30-ig él a katalánoknál.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában