Kis híján vasúti balesetet okozott egy lány Debrecenben

Kis híján vasúti balesetet okozott egy lány Debrecenben
© Illusztráció: Pixabay
Debrecen – A rendőrök keresik az ismeretlen lányt, aki az utolsó pillanatban lépett le a sínekről Debrecenben.

A Debreceni Rendőrkapitányság vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Május 22-én 17 óra 30 perc körül a Faraktár utcai felüljáró alatt közlekedett Nyíregyháza irányába egy vonat, amikor az ismeretlen lány a sínekre lépett, majd az utolsó pillanatban elfutott a Fényes udvar irányába. A mozdonyvezető a baleset elkerülése miatt vészfékezett.

Az ismeretlen lány 15 -16 év körüli, szőkésbarna hajú, az elkövetéskor egy szürke színű pulóvert és egy nadrágot viselt.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy az ismeretlen lány, illetve aki az esettel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– police.hu –A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .