Kis híján rendőrautónak ütközött egy bedrogozott sofőr a Nagyerdei körúton

Kis híján rendőrautónak ütközött egy bedrogozott sofőr a Nagyerdei körúton
© Illusztráció: Pixabay
Debrecen – A debreceni rendőrök elfogták a járművezetőt, akivel szemben a kábítószer gyorsteszt pozitív értéket mutatott.

A rendőrök november 9-én 2 óra körül Debrecenben, a Nagyerdei körúton közlekedtek szolgálati gépkocsival, amikor észrevettek egy nagy sebességgel velük szemben közlekedő személyautót. A rendőr – látva, hogy a sofőr nem tud megállni – az ütközés elkerülése érdekében félrerántotta a kormányt és lehaladt az út melletti parkolóba, majd a szabálytalan autós után hajtott. A gépkocsi vezetője a megkülönböztető hangjelzésre felfigyelt, ezért leállt az út jobb oldalán. A rendőrök igazoltatták a berettyóújfalui lakost, aki zavartan viselkedett, nehezen tudott beszélni. A járőrök a férfit bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították a rendőrkapitányságra, ahol a vele szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív értéket mutatott.

A nyomozók B. Krisztiánt gyanúsítottként kihallgatták. Ellene – szabadlábon hagyása mellett – a Debreceni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt szakértő bevonásával indított nyomozást.

– police.hu –