Kis híján halálra verte élettársát egy debreceni férfi

Országos elfogatóparanccsal keresték a férfit
Országos elfogatóparanccsal keresték a férfit - © Fotó: police.hu
Debrecen – A kórházból szóltak be a rendőrségre, hogy a nőnek életveszélyes sérülése van. B. János ellen országos elfogatóparancsot adtak ki, végül a Torockó utcán fogták el.

A rendőrségre tett bejelentést május 9-én 22 óra 43 perckor egy debreceni egészségügyi intézmény dolgozója arról, hogy ellátnak egy nőt, akinek bántalmazásból eredő életveszélyes sérülése van. A rendőrök a sértettől megtudták, hogy pár nappal korábban élettársa veszekedett vele, majd megverte őt.

A beszerzett adatokat követően a nyomozók országos elfogatóparancsot adtak ki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 48 éves férfival szemben. A tócóskerti körzeti megbízott B. Jánost május 10-én 12 óra körül Debrecenben, a Torockó utcán elfogta, és a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságra előállította. A nyomozók a helyi lakost gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a gyanúsítottal szemben életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –