Kirázza az embert a hideg a debreceni ultrák videójától

Akt.:
Kirázza az embert a hideg a debreceni ultrák videójától
© Forrás: YouTube / Ultras Debrecen
Debrecen – A debreceni szurkolók fantasztikus videóval tüzelnek fel mindenkit a szombati, Újpest elleni bajnoki meccsre.

„Minden régi és új cimborát szeretnénk meghívni a Nagyerdei Stadionba egy össznépi partira, amelyen a nosztalgiázásé lesz a főszerep. Akinek valamit is jelent(ett) a debreceni lelátó, az pontosan tudja milyen lehetetlen környezet az, ami körbe vesz minket hétről-hétre az új stadionban, az új rendszerben… Most visszahozhatjuk a „régi fényt” és a szenvedélyt, de ehhez az kell, hogy ne csak a száját jártassa mindenki, hanem tegyen is az ügy érdekében, és ott legyen az I. Ultras Debrecen Retro Party forgatagában” – írták korábbi közleményükben.

Forrás: YouTube | ultrasdebrecen


DVSC: régi idők hangulatát idéznék meg a lelátón az Újpest ellen

A Loki-drukkereknek köztudomású, hogy a focicsapat legfanatikusabb hívei, az ultrák, létszámukhoz képest különböző okok miatt egy ideje csak nagyon kevesen járnak a DVSC hazai mérkőzéseire. Emiatt sokan mások sem nézik a Nagyerdei Stadionban a hangulattalan találkozókat. Ezen kívánnak – egyelőre egy összecsapás erejéig – változtatni az ultrák, akik az Újpest elleni, május 6-án sorra kerülő meccsre szeretnék az eddig távol maradt Loki drukkereket mozgósítani.

DVSC vs. Újpest: megkezdődött a jegyárusítás

A DVSC labdarúgócsapata következő hazai mérkőzésén az Újpest együttesét fogadja május 6-án, szombaton 18 órától a Nagyerdei Stadionban az OTP Bank Liga 30. fordulójában.További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek