Király Linda: "A látók elárulták"

Király Linda: "A látók elárulták"
„Látók évekkel ezelőtt elárulták, hogy amikor színpadon állok, a fejem tetejétől a talpamig hihetetlen erő jár át.”

Legújabb klipjében egy dögös, hihetetlenül vonzó lány néz szembe a kamerákkal. Király Linda elárulta, nem mindig volt ez így, sőt, tulajdonképpen azért menekült a zenébe, mert soha nem volt kibékülve önmagával. A zene révén azonban Linda sokkal többet kapott, mint remélte. Ma már tudja, miért is született erre a Földre.
 
– Amikor először hallottam énekelni, meg voltam győződve arról, hogy a fekete hanggal megáldott, fiatal énekesnőből egy csapásra sztár lesz…
 
Amikor a Szerelem az utolsó vérig című számnak köszönhetően a hazai közönség is megismert, mindössze tizenhét éves voltam. Akár úgy is fogalmazhatnék, hogy hirtelen bedobtak a mélyvízbe, úgy, hogy én még alig tudtam úszni. Számomra akkor is, most is egyetlen dolog volt fontos, mégpedig az, hogy énekelhessek. Nem igazán érdekelt, hogy ennek köszönhetően egy napon sztár leszek-e vagy sem. Az viszont annál inkább, hogy az által, hogy énekelhetek, és, hogy ezt mások is hallgathatják, boldog vagyok.
Ma már tudom, hogy naiv voltam, de miután megkaptam az élettől az első pár pofont, már én is másként kezdtem szemlélni a dolgokat. Bár idehaza mindenki megismert, mégis Németország után Londonban, majd Amerikában kezdtem dolgozni, New Yorkban egy alkalommal én voltam az év felfedezettje és a Billboardban is elismerően írtak rólam. Lassan minden álmom valóra vált. Ha a kezdet kezdetén valaki azt mondta volna nekem, hogy egy napon együtt bulizok majd Prince-cel, és együtt dolgozhatok Michael Jackson producerével, biztosan furán néztem volna rá.
 
– Ha minden ennyire szép volt, miért jött haza?
 
Éppen a lemezem rádióturnéján voltam, amikor megcsörrent a telefonom. A lemezkiadómtól hívtak, és a főnököm csak annyit mondott: „Beszélnünk kellene”.
 
– Tudjuk, hogy ez az a mondat, amikor a főnök éppen azt vezeti be, hogy ettől a naptól kezdve elválnak útjaink…
 
Sajnos nekem is ez volt az érzésem, így gyorsan rá is kérdeztem: „Miért éppen most, amikor minden olyan jól működik, és megy a maga útján?”
 
A cikk folytatása az EZO Élet Magazin március számában!
 
Ha érdekli, mit hoz a jövő, hívja jósainkat!
            06 90 602 027
A hívás díja: 475 Ft / perc (bruttó)