Kiraboltak egy lottózót Debrecenben

Akt.:
Kiraboltak egy lottózót Debrecenben
© Illusztráció: HBN-archív
Debrecen – A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. augusztus 29-én 13 óra 55 perckor Debrecenben az egyik lottózóba egy eddig ismeretlen elkövető bement és az eladótól a bevételt követelte. Miután a bevétel egy részét megszerezte, ismeretlen helyre távozott. A bűncselekmény elkövetése során személyi sérülés nem történt.


Frissítés:

Elfogták a debreceni lottózórablás gyanúsítottját
Debrecen – A nyomozók hat órával a rablás után elfogták a 40 éves helyi férfit.


Az ismeretlen egy körülbelül 185-190 centiméter magas, vékony testalkatú férfi, aki a bűncselekmény elkövetésekor fekete színű kapucnis felsőt és sötét, háromnegyedes rövidnadrágot viselt.

A debreceni rendőrök nagy erőkkel megkezdték az elkövető azonosítását és felkutatását.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám) vagy telefonon a nap 24 órájában elérhető 52/457-040-es telefonszámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es “Telefontanú” zöld számán (hétfőtől csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –