Kiraboltak egy fiatal férfit a Csapó utcai buszmegállóban

Kiraboltak egy fiatal férfit a Csapó utcai buszmegállóban
© Fotó: police.hu
Debrecen – Őrizetbe vettek egy férfit, aki a gyanú szerint társával együtt kirabolt egy fiatalembert Debrecenben.


Egy fiatalember 2016. március 20-án, 11 óra körül személyesen tett feljelentést a Debreceni Rendőrkapitányságon arról, hogy hajnal 1 óra tájékán egy Csapó utcai buszmegállóban ismeretlen személyek elvették az értékeit.

Ugyanezen a napon a rendőrök a belvárosban járőröztek, amikor 2 óra körüli időben igazoltattak egy gyanúsan viselkedő férfit, akinél találtak egy olyan mobiltelefont, amelynek eredetével nem tudott elszámolni. A járőrök L. B. Krisztiánt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra.

A feljelentést követően a nyomozók megállapították, hogy a 21 éves gyanúsított hajnalban – eddig ismeretlen társával együtt – megragadta a fent említett sértett kabátját, majd megfenyegette, hogy adja át értékeit. A sértett ennek hatására átadta támadóinak a mobiltelefonját és a pénztárcáját. A rendőrök L. B. Krisztián ruházatának átvizsgálásakor megtalálták a telefont, amelyet lefoglaltak és visszaadtak a tulajdonosnak. A hajdúhadházi lakost gyanúsítottként kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a terhelt és eddig ismeretlen társa ellen rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– police.hu –


Az elmúlt 24 óra intézkedései

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 8 személyt fogott el, akik közül 5 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 3 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 10 személyt állítottak elő, köztük 2 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 12 esetben történt.