Kiraboltak egy férfit Debrecenben

Kiraboltak egy férfit Debrecenben
© Fotó: police.hu
Debrecen – A debreceni rendőrök elfogták és bűnügyi őrizetbe vették a 19 éves gyanúsítottat – adta hírül a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi tett bejelentést a rendőrségre szeptember 1-jén 20 óra 30 perc körül arról, hogy Debrecenben, a Kaktusz utcában egy ismeretlen férfi ellopta a testvére táskáját, amelyben készpénz, mobiltelefon és személyes iratok voltak – olvasható a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság híradásában. A járőrök a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, majd a nyomozók a beszerzett információk alapján azonosították a feltételezett elkövetőt. A közlemény szerint a rendőrök szeptember 5-én elfogták a 19 éves debreceni férfit, akit előállítottak a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták, és bűnügyi őrizetbe vették.

A nyomozás adatai szerint a fiatal hazáig követte a 44 éves férfit, pénzt követelt tőle, majd amikor a sértett nem tett eleget a felszólításnak, a támadó több alkalommal megütötte, amelytől a férfi elesett. A megyei főkapitányság közléséből kiderül: a gyanúsított a földön fekvő férfi táskáját elvette, és elmenekült a helyszínről.

A. Péterrel szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárás a Debrecen Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.