Kipattantak az autóból, majd jól megverték – Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból

Kipattantak az autóból, majd jól megverték – Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból
Hajdú-Bihar – A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 11 személyt fogtak el, akik közül 7 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 4 főt az ellenük érvényben lévő elfogatóparancs alapján.

Az egyenruhások 20 személyt állítottak elő, ebből 4 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendőrök 1 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyű sérüléssel végződött.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Biharkeresztesi rendőrőrse nyomozást rendelt el garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt három biharkeresztesi lakossal szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. július 15-én 15 óra körüli időben egy személygépkocsi megállt Berekböszörményben, a Köztársaság téren. A járműből kiszállt három férfi, majd a sofőr odament egy helyi lakoshoz, akivel veszekedni kezdett. A szóváltást követően mindhárom garázda a 28 éves férfit többször megütötte, megrúgta, majd a bántalmazás után visszaültek a gépkocsiba és elhajtottak Biharkeresztes irányába. Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök a helyszínre mentek, majd az adatgyűjtést és tanúkutatást követően elfogták és a Biharkeresztesi Rendőrőrsre előállították a tetteseket. A nyomozók a 32 éves H. Krisztiánt, a 26 éves R. Sándort és a 23 éves B. Zoltánt gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

A Debreceni Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt indított eljárást egy nyíradonyi lakossal szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. július 15-én 15 óra 30 perc körüli időben, Debrecenben a Kishatár úton található nagyáruházba bement egy férfi, aki a szatyrába rejtett egy pár papucsot, majd a pénztártól fizetés nélkül távozott. A tolvajt észrevették az üzlet biztonsági őrei és telefonon értesítették a rendőrséget. A bejelentést követően a helyszínre érkező járőrök elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a 21 éves férfit, akit a meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vettek. A szabálysértő 72 órán belül bíróság elé áll.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –