Kiosztottak egy pofont a debreceni drogpiacnak

Kiosztottak egy pofont a debreceni drogpiacnak
© Fotó: police.hu
Debrecen – A debreceni rendőrök egy drogkereskedővel és három fogyasztóval szemben indítottak büntetőeljárást.

A debreceni járőrök május 19-én 0 óra körül a Déri téren igazoltattak egy 20 éves férfit, akinél a csomagátvizsgálás során kábítószergyanús anyagot találtak. A rendőrök a helyi lakost bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók házkutatást tartottak a gyanúsítottnál, és a lakásban több gramm kábítószergyanús növényi származékot, önzáró nylontasakokat és a kábítószer kiméréséhez, árulásához szükséges egyéb eszközöket találtak, valamint készpénzt foglaltak le.

dr21Fotó: police.hu

F. László kihallgatásán elmondta, hogy a lakásban talált kábítószer a lakótársáé, T. Domonkosé, és ő is tőle szokott vásárolni.

dr2Fotó: police.hu

Az ügy részleteinek felderítése során a nyomozók azonosítottak egy 18 és egy 21 éves debreceni férfit is, akik alkalmanként szintén T. Domonkostól vásároltak kábítószert. A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a kábítószerrel kereskedő debreceni lakost és a fogyasztókat is.

dr3Fotó: police.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztály a 20 éves férfival szemben kábítószerkereskedelem, míg a három fogyasztóval szemben kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság