“Kinyírlak, elvágom a torkodat!” – mondta az egykori hentes, majd élettársa mellkasába vágta a kést Tiszagyulaházán

Akt.:
“Kinyírlak, elvágom a torkodat!” – mondta az egykori hentes, majd élettársa mellkasába vágta a kést Tiszagyulaházán
© Illusztráció: Getty Images
Tiszagyulaháza – A férfi azt állítja, idegességében szúrt, a nő szerint párja meg akarta ölni.

Csodával határos módon maradt életben az a nő, akit élettársa, az 59 éves J. Sándor úgy szúrt mellkason, hogy a kés elkerülte a szívet, a verőeret és az idegeket – írja a Zsaru Magazin.

A korábban hentesként dolgozó J. Sándor rendszeresen italozott és a környékbeliek arról számoltak be, hogy ekkor gyakran veszekedett párjával. Szeptember 4-én viszont vitájuk elfajult. A szomszédok szerint a férfi már előző este is bántalmazta az 57 éves asszonyt, állításuk szerint szétvert a nőn egy kisasztalt, majd elment otthonról.

Bíró János alezredes, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálati osztályának kiemelt főnyomozója arról tájékoztatta a lapot, a férfi csak másnap reggel tért haza, majd hatkor munkába indult, ahonnan délben ment haza ebédelni, akkor béke volt.

Mint mondta, munka után közösen italoztak ami után a nő lefeküdt pihenni, a férfi ekkor minden ok nélkül szidni kezdte. “Kinyírlak, elvágom a torkodat!” – mondta, majd felkapott egy húsz centiméter hosszú pengéjű kést és élettársa mellkasába döfte. A férfi megijedt, amikor látta vérző párját és a szomszédban lakó mentőápolóhoz sietett segítségért, aki megkezdte a nő ellátását. Az asszonyt mentőhelikopterrel szállították kórházba, ahol eltávolították testéből a kést.

Az orvosszakértő szerint hihetetlen szerencse, hogy a kés úgy állt meg a nő gerincében, hogy nem érte a szívet és az idegeket.

J. Sándort a helyszínen elfogták és életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indítottak ellene eljárást. , szeptember 7-én pedig elrendelték előzetes letartóztatását. A férfi azt állítja, idegességében, hirtelen felindulásból szúrt, a nő viszont azt állítja, a férfi kiment a konyhába a késért és meg akarta ölni. Az eljárást szakértők bevonásával folytatják.