“Kint jobbak az utak, a magyarok pedig addig hajtják az autóikat, amíg ki nem esik a kereke”

“Kint jobbak az utak, a magyarok pedig addig hajtják az autóikat, amíg ki nem esik a kereke”
© Illusztráció: Getty Images
Debrecen – Önök vásárolnának külföldről behozott autót? Megkérdezett olvasóinknál megoszlanak a vélemények.

Ha autót vennék, akkor mindenképpen használtat, de Magyarországon. Nem tudhatjuk, pontosan milyen állapotban vannak a külföldről behozott kocsik. Nem biztos, hogy megérné a ráfordításokat – mondta el Boglár Réka Anna.


Bogl+ír R+ęka Anna

Boglár Réka Anna


Zakar Brigitta is ezen a véleményen van. Bizonytalan, hogy a megspórolt összeg fedezi-e az autó behozatalával járó kötelező kiadásokat.


Zakar Brigitta

Zakar Brigitta


Simon Gergő sem vásárolna ilyen járművet. Úgy gondolja, hogy azok bizonytalan forrásból származnak, és nem ismerhetjük az előéletét.


Simon Gerg+Ĺ

Simon Gergő


Mike Csenge nem osztja ezt a véleményt. – Én vennék, sokan csinálják ezt. A járműveket külföldön nem használják olyan sokáig, mint idehaza, így pedig olcsóbban jobb állapotú járgányt lehet venni. Egy külföldi gépjármű megkíméltebb állapotban van, mint egy olyan, amit itthon használnak.


Mike Csenge

Mike Csenge


Lehet akár tíz évvel idősebb, de szerintem, akkor is jobb. Kint jobbak az utak, a magyarok pedig addig hajtják az autóikat, amíg ki nem esik a kereke. A külföldi gépkocsiknak a szervizelése is jobb – tette hozzá Czifra Tamás.


Czifra Tam+ís

Czifra Tamás


Tóth Zoltán szeret meg­győződni a jármű állapotáról. Úgy gondolja, az a biztos, amit ő próbál ki és maga néz meg. De jobban szereti az új autókat, azok a legmegbízhatóbbak.


T+-th Zolt+ín

Tóth Zoltán


HBN|Fotók: Molnár Péter

Címkék: ,