Kínos: Katy Perry bugyit villantott

katy perry
katy perry
Koncert közben készültek a kínos fotók a szexi énekesnőről, Katy Perryről.

Úgy tűnik, nem árt egy kis felhajtás az új kislemez és videóklip körül, így Katy Perry felöltötte legszűkebb és legrövidebb miniszoknyáját. És a „baj” meg is történt. Sejtésünk szerint azonban szándékosan.

Katy Perry bugyiját nemcsak az első sorban állók láthatták jól, hanem a fotósok kameráinak köszönhetően mára már az egész világ ezeken a képeken köszörülheti nyelvét.

Nézze meg a képeket ide kattintva

Az énekesnő harisnyája és bugyija is bevágott, így nem túl büszke ezekre a képekre. Katy Perry eddig is polgárpukkasztó ruháiról volt híres, nemrég azt nyilatkozta, hogy dekoltázsa megvadítja a férfiakat. Pár hónappal ezelőtt merész szabású ruhában jelent meg a Costume Institute gálaestjén. Ekkor még csak találgattak, hogy a fehér ruhából a bugyija villant-e ki, most azonban a képeket elnézve ez cseppet sem kétséges.

Nemrég mutatták be legújabb videó-klipjét, amelyben szintén sokat sejtetően fekszik meztelenül cukorhabok között.

Katy Perry (1984. október 25. – ) amerikai énekesnő. Katy Perry legismertebb dalai az I Kissed a Girl és a Hot N Cold, valamint a Thinking of you. Mindhárom dalhoz készült videoklip is.

A 2007-es UR So Gay című szám digitális megjelenésekor a kritikusok, a média és a sajtó felfigyelt a szókimondó dalszövegíróra. Leghíresebb albuma a One of The Boys, melynek stílusa pop-rock. (Katy Perry a Wikipedián >>> )
– MON –