Kincsvadászat indult a debreceni Kiskossuthban

Kincsvadászat indult a debreceni Kiskossuthban
© Fotó: Magánarchívum
Debrecen – Mielőtt bárki a pincében, folyosókon rejtőző, ládák és szekrények mélyén megbúvó mesebeli és áhított tárgyakra gondolna, sietve tisztázzuk: a kincs ezúttal semmi ehhez hasonló, ám mégis valami igazán nagyra becsülendő érték: a természetes–, a tisztított– és a gyógyvíz készletünk.

Idén szeptemberben negyedik alkalommal kezdődött az új, ezúttal két és fél éven át tartó nemzetközi program a Debreceni Egyetem Kossuth Gyakorló Gimnáziuma és Általános Iskolája Kossuth utcai intézményében Kincsvadászat címmel. Fő témája, éltető elemünk, a víz. A pályázat keretében a tevékenységeket lengyelek koordinálják, a magyar résztvevőkön kívül finnek, németek, spanyolok, és szlovének vesznek részt az együttműködésben. A tanárok továbbképzése és tapasztalatcseréje mellett felső tagozatos diákok dolgoznak vízzel kapcsolatos témákon, melyek a Kiskossuth weblapján folyamatosan megtekinthetők – kaptuk az információt Demeter Józsefné tanárképzési igazgatóhelyettestől.

HBN0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés