Légyszi, ne gyertek belénk többet, köszi!

Akt.:
Légyszi, ne gyertek belénk többet, köszi!
© Fotó: Mashable
Kína – Csak tavaly összesen 48 autós hajtott bele valamilyen formában ebbe a kínai házba.

Egy hatalmas, lassításra figyelmeztető tábla az első dolog, ami feltűnik az egyszeri közlekedőnek az épület környékén. Nem hiába tették oda, az ott élőknek már nagyon elegük van a rendszeres karambolokból.

Ahogy a Beijing Youth Daily írja, a ház az észak-kínai Hejlungcsiang tartományban található, egy derékszögű kanyarban, közvetlenül az autópályalejáró után. A sofőrök általában nem lassítanak le időben, és egyszerűen beleszállnak az udvar melletti kerítésbe.

A tulajdonos és felesége már azelőtt itt élt, hogy a lehetetlen kanyar megépült volna. Hét év alatt több mint száz balesetet számoltak össze, így még azt is kénytelenek voltak megtiltani a lányuknak, hogy a kertben játsszon.

hp2
Volt mit fényképezni

A nő szerint ha tudták volna, hogy egy ekkora kanyart terveznek az otthonuk elé, kicsit hátrébb építik fel azt. Jó hír, hogy a hatóságok helyi források szerint már megkezdték a probléma kivizsgálását.

Forrás: Mashable


Videó: Pont az ilyenek miatt nem szabad a telefont nyomkodni vezetést közben

Lassan általánossá válik, hogy a forgalomban látunk olyan sofőröket, akik jobb esetben a lámpánál állva, rosszabb esetben vezetés közben nyomkodják a telefonjukat. Az alábbi videó tökéletesen megmutatja, milyen veszély tud lenni, ha akár egyelten másodpercre nem figyelünk a telefonunk miatt…