Kilencen sérültek meg egy debreceni ráfutásos balesetben

Akt.:
Kilencen sérültek meg egy debreceni ráfutásos balesetben
© Fotó: police.hu
Hajdú-Bihar – A Wesselényi utcán Suzuki ütközött kerékpárossal, a 48-ason két autó csúszott árokba. A Hajdú-Bihar megyei rendőrök összesen négy személyi sérüléses balesetek helyszínén intézkedtek pénteken.

Egy 43 éves nő haladt pénteken 8 óra körül egy Suzukival Debrecenben, a Wesselényi utcán a Mikepércsi út felől az Irinyi utca irányába. A sofőr a Wesselényi utca és az Irinyi utca kereszteződésében nem adott elsőbbséget egy kerékpárúton közlekedő biciklisnek, ezért összeütköztek. A baleset következtében a kerékpáros az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérüléseket szenvedett. A Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja az eset körülményeit.

Egy 26 éves nő közlekedett tegnap dél körül a Bem téren a Hadházi út felől a Simonyi út irányába egy Roverrel. A sofőr nem az út- és látási viszonyoknak megfelelően közlekedett, ezért hátulról nekiütközött az előtte forgalmi okból megálló Ford kisbusznak, ami az ütközés következtében egy előtte álló Mitsubishi kisteherautónak csapódott. A kisbusz 8 utasa, valamint sofőrje az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja.

Egy 16 éves biciklis tekert kora délután Biharkeresztesen, amikor feltehetőleg figyelmetlensége miatt a lába lecsúszott a pedálról, és elesett. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a kerékpáros könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság vizsgálja.

Délután 14 óra 45 perc körül egy 26 éves férfi vezetett Volkswagenjével a 48-as főúton Debrecen felől Nagycsere irányába, amikor az előtte haladó gépkocsi előzésébe kezdett úgy, hogy figyelmen kívül hagyta azt, hogy mögötte egy Audi típusú személygépjármű már megkezdte előzését. Az Audi vezetője azért, hogy elkerülje a balesetet, balra kikerülte a Volkswagent, azonban így egy előttük közlekedő gépkocsival ütközött össze, majd mind a két gépkocsi az árokba csúszott.

ar2

Fotó: police.hu

A baleset következtében az elsődleges orvosi vélemény szerint ketten szenvedtek könnyű sérüléseket. A baleset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .