Helyi közélet

2013.12.30. 07:08

A rendőrség elkérte a balmazújvárosi testületi ülés anyagát

Balmazújváros - Ismeretlen elkövető ellen nyomoznak hivatali visszaélés gyanújával.

Balmazújváros - Ismeretlen elkövető ellen nyomoznak hivatali visszaélés gyanújával.A balmazújvárosi önkormányzat egyik testületi ülésének anyagát is bekérve hivatali visszaélés bűntett gyanújával folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen a megyei rendőr-főkapitányság gazdaságvédelmi osztálya, de ennél többet vasárnapi kérdésünkre sem mondott Plásztán-Kopcsa Kamilla rendőrségi szóvivő, hozzátéve: folyamatban lévő ügyről van szó, ezért a nyomozás érdekeire figyelemmel egyéb információt jelenleg nem áll módjában közölni.

Érdeklődésünket a Magyar Távirati Iroda szombati híre váltotta ki, mely szerint nyomozás folyik a balmazújvárosi önkormányzatnál, amelyben városi tisztségviselő és vállalkozók érintettek. Tiba István (Fidesz-KDNP) polgármester az MTI megkeresésére elmondta, hogy nem tud ilyen ügyről az önkormányzatnál. Tájékoztatása szerint a rendőrség az elmúlt hetekben különféle iratokat kért be az önkormányzattól, de arról nem kaptak tájékoztatást, hogy milyen ügyben van szükségük ezekre. Azt, hogy egy testületi ülés anyagáról van szó, a polgármestertől tudja a Napló.

Vasárnap több jelenlegi és múltbeli balmazújvárosi képviselővel beszéltünk, de egyelőre mindenki elzárkózott.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában