Kilenc éve együtt neteznek a nánási nyugdíjasok

Kilenc éve együtt neteznek a nánási nyugdíjasok
© Fotó: Magánarchívum
Hajdúnánás – A kilencedik évében járó Hajdúnánási Nyugdíjasok Internetklubjának tagjai október 25-én felejthetetlen kiránduláson vettek részt a zempléni hegyekben Füzérradvány, Károlyi kastély, Füzér és Boldogkő vára útvonalon.

A szervező és vezető Csegöldiné Siró Anikó volt, ő a klubvezető, munkáját pedig Hatalóczki Andrásné, klubunk pénztárosa segítette. A buszt most is Hajdú Imre vezette, és az úton az időjárás is kedvezett – írta a felvétel készítője.

Ha a munkájukat az általános iskolához hasonlítanánk, akkor elmondhatnánk, hogy immár középiskolába léptek, mivel a mostani már a kilencedikvolt a klub életében. Ezalatt a nyugdíjas tagok jelentős internetes ismeretekre tettek szert bízva abban, hogy „középfokon” tovább bővülnek az ismerteik.

A Teleház ad otthont a lelkes közösségnek, a helyiségen túl eszközöket és szükség szerint szakmai segítséget nyújt dolgozói által a kéthetenként megtartott klubfoglalkozásokhoz. Kéthetente tartják kétórás foglalkozásukat, ezen kívül pedig sokat kirándulnak és főznek is.