ajándékba kapta

2019.07.15. 06:25

Elárverezték Diana hercegnő melegítőfelsőjét

Elárverezték 53 ezer dollárért (15,3 millió forint) az 1997-ben elhunyt Diana walesi hercegnő egy Fly Atlantic feliratú sötétkék melegítőfelsőjét, amelyet a néhai hercegnő Richard Branson brit milliárdostól, a Virgin Atlantic alapítójától kapott ajándékba.

Az 1997-ben elhunyt Diana walesi hercegnő a pulóverben 1995. november 20-án

Forrás: AFP

Fotó: Johnny EGGITT

A légitársaság flying lady-logójával díszített kevertszálas ruhadarabot, amelyet sportolás közben gyakran viselt a néhai hercegnő, Diana egykori személyi edzője, Jenni Rivett bocsátotta áruba, akinek a hercegnő több pulóverfélét is odaadott néhány hónappal 1997 augusztusában bekövetkezett halála előtt.

Az árverést a bostoni székhelyű RR Auctions aukciósház bonyolította le az interneten.

A melegítőfelsőhöz mellékelt levélben Rivett elmondja, hogy Diana csaknem minden alkalommal ezt viselte a fitneszteremben tett gyakori látogatásai alkalmával.

Az 1997-ben elhunyt Diana walesi hercegnő a pulóverben 1995. november 20-án
Fotó: Johnny EGGITT / AFP

A hercegnő tudatosan nem váltogatta sportfelszereléseit, mert nem akarta, hogy a média az ő kinézetével foglalkozzon „a világ fontosabb dolgai helyett” – magyarázta a személyi edző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!