Kiket látnátok szívesen a jövő évi Campus Fesztiválon?

Akt.:
Tomboló tömeg a Pepsi Nagyszínpad előtt
Tomboló tömeg a Pepsi Nagyszínpad előtt - © Fotó: Matey István
Debrecen – Még most ért véget az idei, de a mi már a jövő évi Campus Fesztivált tervezgetjük.

– Nekem ez az első Campusom. Pár hazai fellépőt hiányolok, például a Punnany Massifot, de annak örülök, hogy jöttek külföldi zenekarok is. Sokféle stílust kedvelek, a rocktól egészen az elektronikus zenéig, így nem unatkozok – mosolygott Székely Réka.

Székely Réka Székely Réka ©

– Mindennel meg vagyok elégedve. Üdvös volna még több fellépő, és az sem lenne baj, ha plusz egy napot beiktatnának, hogy még tovább tartson az élmény. Azt sajnálom, hogy Rúzsa Magdi idén nem lépett fel, tavaly voltunk a koncertjén, és nagyon bejött – mondta Nánási Dávid.

Nánási Dávid Nánási Dávid ©

Kis Dávid örömmel venné, ha a következő Campuson ki tudnák váltani a Hallt, mert a stadion épületében nagyon meleg van, elég kevesen férnek el ott. Azt javasolja, használják ki jobban a nagyszínpadot, hiszen ott jóval több fesztiválozó tud szórakozni.

Kis Dávid Kis Dávid ©

– Én külföldi rappereket látnék szívesen. A kísérő programok száma és minősége is kielégítő – nyilatkozta Szabó Balázs.

Szabó Balázs Szabó Balázs ©

– Szerintem magyar rapből kellene több: Jam Balaya, NKS és a többiek. Akik engem érdekeltek, a Hallban voltak, ahol óriási volt a hőség és a tömeg – mondta Kovács Viktória.

Kovács Viktória Kovács Viktória ©

Talló Krisztián a mulatós műfaj rajongója, így egy olyan állandó sátrat látna szívesen, ahol egész nap szólhatna a „mulatási”.

Tallós Krisztán Talló Krisztán ©

HBN | Fotó: Matey István
hirdetés