Helyi közélet

2014.08.08. 13:39

Kreatív városlakók, figyelem!

Debrecen - Hétfőtől várják az ötletes virágdíszítésekről készült fotókat „<em>Az én virágkarneválom</em>” versenyben.

Debrecen - Hétfőtől várják az ötletes virágdíszítésekről készült fotókat „Az én virágkarneválom” versenyben.A 45. jubileumi Debreceni Virágkarneválhoz kapcsolódóan idén egy új, a kreativitást és a szépérzéket előcsalogató akciót hirdetett Debrecen és a Főnix Rendezvényszervező Kft.Az én virágkarneválom” címmel.

A cél, hogy a debreceniek valóban a sajátjuknak érezzék a város legnépszerűbb eseményét. A szervezők mindenkit arra bíztatnak, hogy a virágkarnevál idejére szépítse, díszítse fel virágokkal saját környezetét. Pályázni két kategóriában lehet: vállalkozások – boltok, vendéglátóhelyek illetve kreatív debreceni polgárok pályázhatnak. Az akció keretében teraszok, kirakatok, erkélyek, kerítések, udvarok borulhatnak virágba augusztus 20-ra.

A legvirágosabb ötletek közül fotók alapján választják ki azokat, amelyeket helyszínen is felkeresnek a bíráló bizottság tagjai, az eredményt pedig augusztus 20-án hirdetik ki. A pályázathoz jelentkezési lapot a www.debrecen.hu, a www.fonixinfo.hu és www.debreceniviragkarneval.hu oldalakról lehet letölteni. Az ötletes alkotásokról jelentkezési lappal együtt egy fényképet kell beküldeni [email protected] címre. A fotókat augusztus 11. és 17. között várják, a bizottságok augusztus 18-án, hétfőn szemlézik a kreatív ötleteket. Az eredményhirdetés augusztus 20-án, szerdán lesz.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában