Kiheverték a traumát, újra harapnának

Kiheverték a traumát, újra harapnának
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Utolsó hazai meccsére készül a DVSC-TVP idén: a Fehérvár látogat szerdán este hattól a Hódosba.

Előbb kiesett az EHF kupából, majd nem várt, fájó vereséget szenvedett a bajnokságban a Mosonmagyaróvár csapatától a DVSC-TVP a közelmúltban. Vagyis nem épp szívderítő eseményekkel a hátuk mögött készülhettek a szerdán 18 órától, a női kézilabda NB I. hetedik fordulójában megrendezendő Alba Fehérvár KC elleni összecsapásukra a cívisvárosi kézis lányok (élőben a www.haon.hu-n).

Túl vannak rajta

A Napló a DVSC átlövőjét, Siska Pálmát kérdezte, sikerült-e már kiheverniük a negatív történéseket. – Összegyűlt a csapat, és alaposan átbeszéltük, mi lehetett a baj. Ez mindenkinek jót tett, sikerült feldolgoznunk mindent, helyretettük a dolgokat, és már csak az előttünk álló feladatokra koncentrálunk – jelentette ki a Loki 24-ese.

Nem vitás, csakis tiszta fejjel, és teljes erőbedobással veheti fel a versenyt a piros-fehér alakulat szerdán este a Hódosban az igen jó erőkből álló fehérváriakkal. A DVSC hat kör után, hét ponttal a tabella hatodik helyén áll, az EHF Kupa harmadik fordulójában érdekelt fehérváriak négy egységgel a nyolcadikok.

– Erős együttes ellen lépünk pályára, szép kihívás előtt állunk. Hazai kiválóságokkal, és külföldi, válogatott játékosokkal van tele Deli Rita gárdája, akik tudják, hogyan nehezítsék meg riválisaik dolgát. Úgy hiszem, alaposan felkészültünk belőlük, mindent meg fogunk tenni a siker érdekében, harcosan, és elszántan kell majd játszanunk. Sikerrel szeretnénk lezárni idei hazai mérkőzéseink sorát, ezzel tartozunk lelkes szurkolóinknak, és magunknak is! – fogalmazott Siska.

Mint arról már beszámoltunk, a francia Nantes elleni kupameccs alatt a Hódos Imre Rendezvénycsarnok lelátója megrepedt. Amint azt a dvsckezilabda.hu írja, a szakemberek megvizsgálták a B-szektort, s megállapították, hogy nincs probléma, ám egyelőre nem javasolják, hogy ott ugráljanak. Így a B-közép a szerdai találkozón az A-szektorba (a büféhez legközelebb eső rész) költözik. A B-szektort is lehet használni, kérik, oda azok üljenek, akik máskor az A-szektorban foglalnak helyet.

HBNVélhetően nincs nagy baj, sőt megújulhat a Hódos

Debrecen – Ha a vágyak és a lehetőségek összeérnek, 21. századivá válhat a már 40 éves sportcsarnok.

 Fontos meccsek előtt a lokisták

Debrecen – Igencsak megváltozott a DVSC-TVP női kézilabdacsapatának programja, de immár végleges a
decemberi Európa-bajnokságig hátra levő időszak menetrendje.Sporthírek


hirdetés