Kihallgatják Claudiát Daróczi haláláról

Kihallgatják Claudiát Daróczi haláláról
Sokáig nem lehet halogatni a legkegyetlenebb, legszívszorítóbb rendőrségi intézkedést Daróczi Dávid (†37) halálának vizsgálatával kapcsolatban: ki kell hallgatni Liptai Claudiát (36) és a családtagokat is – írja a Blikk.

Mint azt a Blikk megtudta, az elhunyt férfi családja felvette a kapcsolatot a Magyarországi Nemzeti Etnikai Kisebbségek Érdekvédelmi Egyesületével, akiken keresztül tárgyaltak Sasvári Rudolf neves magándetektívvel.

Choli bácsi, Daróczi Dávid édesapja azt szeretné, ha az általa megbízott nyomozó a rendőrségi vizsgálattal párhuzamosan választ adna neki, hogy mi vezetett egyetlen szeretett fia szörnyű halálához. Úgy tudja a Blikk, öt fő szempontot vizsgál majd a rendőrséggel együtt a magánnyomozó, amelyek Daróczi Dávid halálához vezethettek.

Daróczi Dávid édesapja egyetlen magyarázatot értene meg, és fogadna el fia öngyilkosságára, és ez nem más, mint a szerelmi bánat, hiszen egykor maga is ezért akart véget vetni életének. Choli Daróczi József (70) bácsi nem tagadja: az érzelmek játszották fia életében a legnagyobb szerepet.

Folytatás a Blikk oldalán >>>