Kigyulladt egy dömsödi ház, két holttestet találtak a tűzoltók

Akt.:
Tűzoltók dolgoznak egy dömsödi családi háznál 2019. március 24-én, miután az épületben tűz keletkezett. A tűzoltók eloltották a tüzet, az épületben két holttestet találtak.
Tűzoltók dolgoznak egy dömsödi családi háznál 2019. március 24-én, miután az épületben tűz keletkezett. A tűzoltók eloltották a tüzet, az épületben két holttestet találtak. - © Fotó: MTI/Mihádák Zoltán
Budapest – Kigyulladt egy családi ház Dömsödön vasárnap reggel, az épületben két holttestet találtak a tűzoltók – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Csámpai Attila tájékoztatása szerint a Dömsödről, Ráckevéről és Szigetszentmiklósról érkező tűzoltók több vízsugárral eloltották a tüzet. A Ráckevei úti épületben holtan talált két ember személyazonosságáról egyelőre nincs információ.

A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vizsgálja a tűz keletkezésének okát és körülményeit. A szakemberek az utómunkálatokat végzik, tart az épület átvizsgálása, az első jelzések szerint egy gázpalack is felrobbanhatott – mondta a szóvivő.

– MTI –